Auto Theoriecursus Amsterdam 

Auto Theoriecursus in Amsterdam bij Theorie Centraal geeft een garantie om te slagen binnen no time! Je bent zo ready voor CBR theorie-examen! Dit gebeurd op een aangename en leuke manier waardoor jij je aandacht er beter bij houdt. Door het blijven herhalen van de theoriestof zorgen wij ervoor dat je alles onthoudt en je het examen met een goed resultaat aflegt. Zo kan je dus snel leren en je auto theorie halen!

De docenten van Theorie Centraal zijn professionals in het opleiden van kandidaten voor auto, motorfiets en bromfiets theorie. Bekijk onze recensies en dan kan je tot de conclusie komen dat je met een professionele en betrouwbare verkeerstheorie-school te maken hebt. Wat we van jou verwachten is dat je op tijd bent voor de cursus en uiteraard actief deelneemt hieraan. Zo kunnen we er een succesformule van maken!

 

Je wilt je auto theorie halen in Amsterdam? Hoe gaat dat nou precies in z’n werking? De meeste leerlingen die zich voorheen aanmelden waren voornamelijk op zoek naar een theoriecursus in 1 dag. Bij Theorie Centraal Amsterdam bieden we deze inefficiënte dagcursus niet meer aan, deze omdat bij ons het boek keer op keer behandelen heel belangrijk is en niet alleen de examenvragen. Trouwens, door de nieuwe richtlijnen van CBR theorie-examens 2021 is niet meer mogelijk om via dagcursussen te makkelijk te slagen. Wist je dat auto-rijinstructeurs makkelijker kunnen werken met leerlingen die de theorie goed beheersen. Het scheelt uiteindelijk ook centjes met betrekking tot autorijlessen en het praktijkexamen. Wij krijgen regelmatig terugkoppeling van oud leerlingen dat ze door onze auto theoriecursus in Amsterdam veel sneller konden leren bij de praktijklessen. Dat is natuurlijk logisch want de kennis van de theorie ben je meester geworden door een goede auto theoriecursus. Uit ervaring blijkt dat kandidaten die een theoriecursus in 1 dag bij Theorie Centraal Amsterdam gevolgd hebben in een keer konden slagen. Alleen wist je dat je alles veel langer onthoud als je een extra dag erbij pakt?! Daarom hebben we besloten om een nieuwe theorie lesmethode door te gaan. Je hebt met aanmelden bij theoriecursus in Amsterdam twee keer recht op hele theoriecursus bij te wonen. Daarnaast heb je toegang tot theorie stoffen om zelfstandig te mogen oefenen.

Hoe verloopt de Auto theoriecursus in Amsterdam?

Allereerst schrijf je jezelf in via het inschrijfformulier van Theorie Centraal Amsterdam. Je kiest de datum en de locatie die jou het beste uitkomt. Vervolgens krijg je binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons. Daarnaast ontvang je ook een mail met daarin alle informatie met betrekking tot de locatie, de cursustijden en de cursus zelf. 

De Auto Theoriecursus wordt in verschillende steden door het land gegeven. De theorieles start meestal in de ochtend en duurt ongeveer tot 8 uren. Let wel op! Tijden kunnen afwijken. Hierna ga je zelf naar het CBR in je eigen regio. In de cursus heb je alle informatie hoe je moet bij CBR gaan aanmelden en beginnen met je Theorie-Examen. Voor de cursus is vooraf leren niet nodig. Je krijgt van ons wel wat informatie die je door kan lezen tot je theorie-examen.  We hebben de meest uitgebreide auto theoriecursus en hierdoor ga jij 100% slagen! 

100% slagen voor je theorie

Hoogste slagingspercentage

We hebben bij Theorie Centraal het hoogste slagingspercentage van Nederland. Doordat de interactie zo goed is tussen docent, vergelijkbare theorievragen en leerlingen is de slagingskans veel hoger. Dit is meteen een van de grootste redenen waarom het slagingspercentage zo hoog is bij Theorie Centraal. Het komt bij ons regelmatig voor dat kandidaten met 0 fout slagen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Bij ons staan de inhoud van het theorieboek en onze cursisten centraal! Waar we ook trots dat onze slagingspercentage van leerlingen met zware dyslexie en faalangst het hoogste is in Nederland. 

Tijdens onze cursus behandelen we zowel het theorieboek als de examenvragen. Onze professionele docenten hebben een onderwijs achtergrond en beschikken over pedagogische en didactische vaardigheden. Zo heb goed onderwijs van de theorie. De cursus is interactief en dynamisch waardoor je niet alleen hoeft te luisteren maar ook meedenkt en meepraat. De docenten geven op een simpele maar effectieve wijze les door middel van handige ezelsbruggetjes en voorbeelden uit de dagelijkse realiteit.  Daarnaast worden examenvragen ook voorbereid en krijg je handige tips and tricks mee om niet in eventuele misleidende vragen van het CBR te trappen.

Bij ons krijgt iedereen de begeleiding die het beste bij je past. Je kan dus gewoon je theorie in 1 keer halen! Tijdens de auto theoriecursus krijg je uiteraard ook pauze tussendoor.

 

Hoe ziet er CBR theorie-examen uit?

Het theorie examen bestaat uit drie verschillende onderdelen;

 • Gevaarherkenning, bestaat uit 25 vragen waarvan je er 13 of meer goed moet beantwoorden.  (hier krijgen de cursisten met dyslexie, faalangst of ADHD geen extra tijd)
 • Kennis, bestaat uit 12 vragen waarvan je er 10 of meer goed moet beantwoorden.  
 • Inzicht, bestaat uit 28 vragen waarvan je er 25 of meer goed moet beantwoorden. 

Bij de onderdelen inzicht en kennis krijg je ook twee testvragen. 

 •  Als je bent geslaagd voor het theorie-examen van de categorie B is het theoriecertificaat 1,5 jaar geldig. Je dient dus binnen 1,5 jaar na het halen van je theorie-examen ook te slagen voor het auto-praktijkexamen.

Het reguliere theorie- examen duurt ongeveer 30 minuten. Het is ook mogelijk extra tijd aan te vragen via mijn.cbr.nl wanneer je dyslexie, faalangst of ADHD hebt en naar extra tijd verlangt voor je CBR theorie-examen. 

Wij bieden 100% slagingsgarantie

De lesmethode die Theorie Centraal Amsterdam biedt zorgt ervoor dat wij met zekerheid kunnen zeggen dat iedereen slaagt voor het theorie examen. Heb je dyslexie, ADHD of faalangst? Onze professionele docenten hebben dankzij hun onderwijsachtergrond de juiste tools in huis om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Theorie Centraal Amsterdam vind het belangrijk dat elke cursist het examen met een goed en zelfverzekerd gevoel aflegt.

Wat zijn de kosten van de theoriecursus?

De kosten van de auto theoriecursus zijn €99 exclusief CBR Theorie-examen. Bovendien hebben we ook actie voor een tweede cursusdag. Omdat we willen dat je 100% moet slagen hebben tweede cursusdag gratis toegankelijk gemaakt.  We hebben de meest uitgebreide auto theoriecursus en hierdoor ga jij 100% slagen! 

Na de theoriecursus ga je zelf door naar het CBR om het theorie-examen positief af te sluiten.  Om de tweede keer zonder twijfel te mogen slagen gaat de theorie docent individueel gaan bekijken wat het exact probleem was die de leerling van het CBR Theorie-examen liet zakken. Al de mogelijke vragen en de verkeerssituaties van kennis en inzicht worden keer op keer bestudeert om je 100% van je Theorie-examen te laten slagen. 

Theorie Centraal Amsterdam heeft niet alleen de voordeligste theoriecursus van Nederland, bij ons weet je zeker dat je zult slagen voor het theorie examen! Let op; onze theorie cursussen zijn altijd snel vol, boek daarom op tijd zodat jouw gewenste datum en locatie beschikbaar zijn. 

 

Examen reserveren via de rijschool of direct via de CBR?

Wij adviseren om je theorie-examen zelf te reserveren. Dat scheelt je namelijk een hoop centjes. Bij een rijschool of theorieschool reserveren kost extra geld. Het is nu met nieuwe CBR systeem ook niet zeker of je rijschool examen plek voor je kan vinden.

Door het zelf via CBR te reserveren, via mijn.cbr.nl kan je het theorie-examen zelfstandig reserveren de theoriecursus die in de agenda wordt aangegeven vrij afstemmen. Zo ben je zeer flexibel met je eigen agenda. Je krijgt nog op persoonlijke aanvraag extra proef-theorievragen toegestuurd waardoor de kennis zeker voor lange termijn blijft vastplakken in je geheugen. Zo ben je relax, ontspannen en zelfvertrouwd met je kennis. Zelfstandig Theorie-examen reserveren biedt je ook bij Theorie Centraal de mogelijkheid om de tweede keer totdat je CBR theorie-examen aflegt, gratis bij auto theoriecursus mag deelnemen. Hiermee heb je je theoriekennis volledig eigen kunnen maken. Deze perfecte theorie leermethode is niet alleen belangrijk voor je CBR theorie-examen maar ook effectieve rijlessen. Deze manier van theorie-examen is de beste je de gehele rijopleiding! Met goede theorie bagage heb je meer dan 10 tot 20 rijlessen kunnen besparen. Met goede voorbereiding voor je rijlessen heb je vooraf kennis over het verkeer. Dus nu focus je meer op de vaardigheden. Zo met goede theorie kennis en inzicht haal je je rijbewijs eigenlijk veel sneller en ook nog voordeliger.

Wil je theorie-examen reserveren? Dan klik je op mijn.cbr.nl Vervolgens log je in met je persoonlijke DigiD.

Geen DigiD?

Vraag je DigiD aan op digid.nl. Kun je geen DigiD aanvragen? Gebruik dan het aanvraagformulier Theorie-examen.

Hier kan je het auto theorie-examen via CBR veiliger en goedkoper reserveren: Klik op CBR Auto Theorie-examen

 

 

Auto theorie cursussen door heel Nederland

 

Meld je direct aan

 • Auto Theoriecursus Amsterdam 10-04-2021
  Plaatsen: 15
  Aanmelden
 • Auto Theoriecursus Amsterdam 17-04-2021
  Plaatsen: 15
  Aanmelden
 • Auto Theoriecursus Amsterdam 24-04-2021
  Plaatsen: 15
  Aanmelden
Theoriecentraal.nl

Geslaagd bij Theorie Centraal!