Auto theorie in 1 dag halen

Auto theoriecursus

Als je geen zin hebt om maanden te studeren dan is de Auto Theoriecursus een garantie om te slagen binnen no time! Je bent zo ready voor CBR theorie-examen! Dit gebeurd op een aangename en leuke manier waardoor jij je aandacht er beter bij houdt. Door het blijven herhalen van de theoriestof zorgen wij ervoor dat je alles onthoudt en je het examen met een goed resultaat aflegt. Zo kan je dus snel leren en je auto theorie halen!

De docenten van Theorie Centraal zijn professionals in het opleiden van kandidaten voor auto, motorfiets en bromfiets theorie. Bekijk onze recensies en dan kan je tot de conclusie komen dat je met een professionele en betrouwbare verkeerstheorie-school te maken hebt.

Wat we van jou verwachten is dat je op tijd bent voor de cursus en uiteraard actief deelneemt hieraan. Zo kunnen we er een succesformule van maken!

 

Hoe verloopt de Auto theoriecursus?

De Auto Theoriecursus wordt in verschillende steden door het land gegeven. De theorieles start meestal in de ochtend en duurt ongeveer tot 8 uren. Let wel op! Tijden kunnen afwijken. Hierna ga je zelf naar het CBR in je eigen regio. In de cursus heb je alle informatie hoe je moet bij CBR gaan aanmelden en beginnen met je Theorie-Examen. Voor de cursus is vooraf leren niet nodig. Je krijgt van ons wel wat informatie die je door kan lezen tot je theorie-examen. Bovendien hebben we ook actie voor een tweede cursusdag. Omdat we willen dat je 100% moet slagen hebben tweede cursusdag gratis toegankelijk gemaakt.  We hebben de meest uitgebreide auto theoriecursus en hierdoor ga jij 100% slagen! Wat we van jou verwachten is dat je op tijd bent voor de cursus en uiteraard actief deelneemt hieraan. Zo kunnen we er een succesformule van maken!

Je wilt je auto theorie halen? Hoe gaat dat nou precies in z’n werking? De meeste leerlingen die zich voorheen aanmelden waren voornamelijk op zoek naar een theoriecursus in 1 dag. Bij Theorie Centraal Amsterdam bieden we deze inefficiënte dagcursus niet meer aan, deze omdat bij ons het boek keer op keer behandelen heel belangrijk is en niet alleen de examenvragen. Trouwens, door de nieuwe richtlijnen van CBR theorie-examens 2021 is niet meer mogelijk om via dagcursussen te makkelijk te slagen. Wist je dat auto-rijinstructeurs makkelijker kunnen werken met leerlingen die de theorie goed beheersen. Het scheelt uiteindelijk ook centjes met betrekking tot autorijlessen en het praktijkexamen. Wij krijgen regelmatig terugkoppeling van oud leerlingen dat ze door onze auto theoriecursus in Amsterdam veel sneller konden leren bij de praktijklessen. Dat is natuurlijk logisch want de kennis van de theorie ben je meester geworden door een goede auto theoriecursus. Uit ervaring blijkt dat kandidaten die een theoriecursus in 1 dag bij Theorie Centraal Amsterdam gevolgd hebben in een keer konden slagen. Alleen wist je dat je alles veel langer onthoud als je een extra dag erbij pakt?! Daarom hebben we besloten om een nieuwe theorie lesmethode door te gaan. Je hebt met aanmelden bij theoriecursus in Amsterdam twee keer recht op hele theoriecursus bij te wonen. Daarnaast heb je toegang tot theorie stoffen om zelfstandig te mogen oefenen.

100% slagen voor je theorie

Hoogste slagingspercentage

We hebben bij Theorie Centraal het hoogste slagingspercentage van Nederland. Doordat de interactie zo goed is tussen docent, vergelijkbare theorievragen en leerlingen is de slagingskans veel hoger. Dit is meteen een van de grootste redenen waarom het slagingspercentage zo hoog is bij Theorie Centraal. Het komt bij ons regelmatig voor dat kandidaten met 0 fout slagen en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Bij ons staan de inhoud van het theorieboek en onze cursisten centraal! Waar we ook trots op zijn bij onze auto theoriecursus is dat onze slagingspercentage van leerlingen met zware dyslexie en faalangst het hoogste is in Nederland. Bij ons krijgt iedereen de begeleiding die het beste bij je past en dan kan je dus gewoon je theorie in 1 keer halen! Tijdens de auto theoriecursus krijg je uiteraard ook pauze tussendoor met wat drankjes.

Hoe ziet er CBR theorie-examen uit?

Hoe ziet er CBR theorie-examen uit?

Het theorie examen bestaat uit drie verschillende onderdelen;

  • Gevaarherkenning, bestaat uit 25 vragen waarvan je er 13 of meer goed moet beantwoorden.  (hier krijgen de cursisten met dyslexie, faalangst of ADHD geen extra tijd)
  • Kennis, bestaat uit 12 vragen waarvan je er 10 of meer goed moet beantwoorden.  
  • Inzicht, bestaat uit 28 vragen waarvan je er 25 of meer goed moet beantwoorden. 

Bij de onderdelen inzicht en kennis krijg je ook twee testvragen. 

  •  Als je bent geslaagd voor het theorie-examen van de categorie B is het theoriecertificaat 1,5 jaar geldig. Je dient dus binnen 1,5 jaar na het halen van je theorie-examen ook te slagen voor het auto-praktijkexamen.

Kosten voor je theoriecursus

Wat zijn de kosten van de theoriecursus?

De kosten van de auto theoriecursus zijn €99 exclusief CBR Theorie-examen. Bovendien hebben we ook actie voor een tweede cursusdag. Omdat we willen dat je 100% moet slagen hebben tweede cursusdag gratis toegankelijk gemaakt.  We hebben de meest uitgebreide auto theoriecursus en hierdoor ga jij 100% slagen! 

Na de theoriecursus ga je zelf door naar het CBR om het theorie-examen positief af te sluiten. Mocht het onverhoopt niet lukken bij het theorie-examen dan mag je de volgende theoriecursus  voor €59 doen. Om de tweede keer zonder twijfel te mogen slagen gaat de theorie docent individueel gaan bekijken wat het exact probleem was die de leerling van het CBR Theorie-examen liet zakken. Al de mogelijke vragen en de verkeerssituaties van kennis en inzicht worden keer op keer bestudeert om je 100% van je Theorie-examen te laten slagen. 

Theorie Centraal Amsterdam heeft niet alleen de voordeligste theoriecursus van Nederland, bij ons weet je zeker dat je zult slagen voor het theorie examen! Let op; onze theorie cursussen zijn altijd snel vol, boek daarom op tijd zodat jouw gewenste datum en locatie beschikbaar

Na de theoriecursus ga je zelf door naar het CBR om het theorie-examen positief af te sluiten. Mocht het onverhoopt niet lukken bij het theorie-examen dan mag je de volgende theoriecursus voor €59 doen. Om de tweede keer zonder twijfel te mogen slagen gaat de theorie docent individueel gaan bekijken wat het exact probleem was die de leerling van het CBR Theorie-examen liet zakken. Al de mogelijke vragen en de verkeerssituaties van kennis en inzicht worden keer op keer bestudeert om je 100% van je Theorie-examen te laten slagen. 

 

Examen reserveren via de rijschool of direct via de CBR?

Wij adviseren om je theorie-examen zelf te reserveren. Dat scheelt je namelijk een hoop centjes. Bij een rijschool of theorieschool reserveren kost extra geld. Het is nu met nieuwe CBR systeem ook niet zeker of je rijschool examen plek voor je kan vinden.

Door het zelf via CBR te reserveren, via mijn.cbr.nl kan je het theorie-examen zelfstandig reserveren de theoriecursus die in de agenda wordt aangegeven vrij afstemmen. Zo ben je zeer flexibel met je eigen agenda. Je krijgt nog op persoonlijke aanvraag extra proef-theorievragen toegestuurd waardoor de kennis zeker voor lange termijn blijft vastplakken in je geheugen. Zo ben je relax, ontspannen en zelfvertrouwd met je kennis. Zelfstandig Theorie-examen reserveren biedt je ook bij Theorie Centraal de mogelijkheid om de tweede keer totdat je CBR theorie-examen aflegt, gratis bij auto theoriecursus mag deelnemen. Hiermee heb je je theoriekennis volledig eigen kunnen maken. Deze perfecte theorie leermethode is niet alleen belangrijk voor je CBR theorie-examen maar ook effectieve rijlessen. Deze manier van theorie-examen is de beste je de gehele rijopleiding! Met goede theorie bagage heb je meer dan 10 tot 20 rijlessen kunnen besparen. Met goede voorbereiding voor je rijlessen heb je vooraf al heel veel kennis over het verkeer. Dus nu focus je meer op je rijvaardigheden. Zo met goede theorie kennis en inzicht haal je je rijbewijs heel sneller en ook nog heel voordeliger.

Wil je theorie-examen doen? Dan klik je op mijn.cbr.nl Vervolgens log je in met je persoonlijke DigiD.

 

Geen DigiD?

Vraag je DigiD aan op digid.nl. Kun je geen DigiD aanvragen? Gebruik dan het aanvraagformulier Theorie-examen.

Hoe gaat het CBR theorie-examen ?  Hier kan je het auto theorie-examen via CBR veiliger en goedkoper reserveren

Auto theorie cursussen door heel Nederland

Theoriecentraal.nl

Geslaagd bij Theorie Centraal!