Over Theoriecentraal.nl

Wij zijn Theorie Centraal, een verkeersopleider die door heel het land auto, motorfiets en bromfiets/scooter theorieles geeft. Doordat we de focus puur op theoriecursussen gelegd hebben, konden we ons specialiseren hierin met als  uiteindelijk resultaat de hoogste score van verkeersonderwijs in elke categorie. Hoe komt het dat we zo hoog scoren? Dat komt doordat we  onze leerlingen en de inhoud van de theoriestof centraal houden! Onze succesformule heeft 3 ingrediënten :

  1. Effectief : Theoretische kennis van verkeersonderwijs staat centraal.
  2. Snel : Binnen 1 dag leer je alles.
  3. Resultaatsgericht : Buiten onze succesvolle manier van lesgeven hebben we ook vergelijkbare CBR vragen in onze cursus opgenomen waardoor je slagingskans nog groter is!

Haal nu je Auto-motorfiets-bromfiets theorie! 

Onze theoriecursussen zijn zodanig ingericht dat elke kandidaat ongeacht vooropleiding kan slagen bij het theorie-examen. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat je de logica van elke verkeerssituatie goed begrijpt. Hiervoor hebben wij onderwijsstof ontwikkeld die zeer complexe examenvragen simpel, duidelijk en begrijpelijk maakt voor een leerling. Onze leraren zijn gespecialiseerd in faalangst en dyslexie. Ook is de theoriestof  speciaal ontwikkeld voor leerlingen met dyslexie. Hebt je faalangst? Bij ons krijg je de juiste begeleiding ongeacht welke categorie je interesse naar uit gaat. We geven theorieles voor de auto, motorfiets en bromfiets.

 

Theoriecentraal.nl

Geslaagd bij Theorie Centraal!