Scooter theoriecursus Amsterdam in 2021

Je gaat gegarandeerd slagen bij Bromfiets(scooter) Theoriecursus Amsterdam in 2021!

Je bent tenminste 15,5 en je wilt graag je scooter rijbewijs halen in regio Amsterdam. Heerlijk in de buitenlucht en snel van A naar B! Voordat je aan je scooter rijlessen mag beginnen, moet je wel eerst je bromfiets theorie halen…

Dan is eindelijk het moment aangebroken dat wij bij Theorie Centraal Amsterdam jou kunnen gaan begeleiden hier naartoe ;).

Hoe gaat het CBR scooter theorie examen?

Het theorie-examen duurt ongeveer 26 minuten en bestaat uit 50 vragen. Tijdens het scooter theorie-examen krijg je verschillende soorten vragen: ja/nee vragen, meerkeuzevragen en open vragen. Als je bent geslaagd is je theoriebewijs AM 18 maanden geldig. Je bent voor het bromfiets theorie-examen geslaagd wanneer 44 vragen of meer goed hebt beantwoord. Dit betekent dus dat je maar 6 vragen fout mag hebben! Het is voor veel mensen dan ook niet makkelijk om in één keer te slagen voor het bromfiets theorie examen. Een Bromfiets theoriecursus in Amsterdam gaat je dus zeker helpen om jouw scooter theorie in één keer te halen.

Wat als ik al een rijbewijs B heb?

Wanneer je eerder al je auto- of motorrijbewijs hebt gehaald, krijg je automatisch ook je bromfietsrijbewijs dus AM rijbewijs bijgeschreven. Je mag dus direct op een scooter of brommer rijden.

Bromfiets theorie  halen?

Je wilt je scooter theorie-examen halen in Amsterdam ? Hoe gaat dat nou precies in z’n werking? De meeste leerlingen die zich voorheen aanmelden waren voornamelijk op zoek naar een theoriecursus. Bij Theorie Centraal Amsterdam bieden we deze cursus ook aan, het verschil bij ons is dat wij het boek wel behandelen en niet alleen examenvragen. Wist je dat bromfiets-instructeurs makkelijker kunnen werken met leerlingen die de theorie goed beheersen. Het scheelt uiteindelijk ook centjes met betrekking tot scooter rijlessen en het praktijkexamen. Wij krijgen regelmatig terugkoppeling van oud leerlingen dat ze door onze scooter theoriecursus in Amsterdam veel sneller konden leren bij de praktijklessen. Dat is natuurlijk logisch want de kennis van de theorie ben je meester geworden door jezelf en een goede bromfiets theoriecursus. Uit ervaring blijkt dat kandidaten die een theoriecursus in Amsterdam bij Theorie Centraal Amsterdam gevolgd hebben in een keer konden slagen. Alleen wist je dat je alles veel langer onthoud als je een extra dag erbij pakt?!

Ben je bang dat het theorie-examen moeilijk is? Of heb je gewoon geen zin om te leren? Dan gaan wij je helpen! Bij bromfiets Theoriecursus Amsterdam geloven we niet zo in boeken. Wel in kennis overdragen aan mensen op een unieke manier waardoor jij niet alleen slaagt voor het examen maar de stof ook langer zal onthouden. We laten je dus niet de exacte vragen uit je hoofd leren, maar geven je een dag lang persoonlijk les met de stof die ook gericht is op het bromfiets theorie-examen. Zo brengen we dus echte kennis over zonder in de saaie boeken te duiken. Jij gaat slagen voor je scooter theorie in Amsterdam. Gegarandeerd!

 

Hoe verloopt de cursus?

Allereerst schrijf je jezelf in via het inschrijfformulier van Theorie Centraal Amsterdam. Je kiest de datum en de locatie die jou het beste uitkomt. Vervolgens krijg je binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons. Daarnaast ontvang je ook een mail met daarin alle informatie met betrekking tot de locatie, de cursustijden en de cursus zelf. 

De Scooter Theoriecursus wordt in verschillende steden door het land gegeven. De theorieles start meestal in de ochtend en duurt ongeveer tot 8 uren. Let wel op! Tijden kunnen afwijken. Hierna ga je zelf naar het CBR in je eigen regio. In de cursus heb je alle informatie hoe je moet bij CBR gaan aanmelden en beginnen met je Theorie-Examen. Voor de cursus is vooraf leren niet nodig. Je krijgt van ons wel wat informatie die je door kan lezen tot je theorie-examen.  We hebben de meest uitgebreide scooter theoriecursus en hierdoor ga jij 100% slagen! 

Wat kost de scooter theoriecursus in Amsterdam ?

De kosten van de auto theoriecursus zijn €99 exclusief CBR Theorie-examen. Bovendien hebben we ook actie voor een tweede cursusdag. Omdat we willen dat je 100% moet slagen hebben tweede cursusdag gratis toegankelijk gemaakt.  We hebben de meest uitgebreide scooter theoriecursus en hierdoor ga jij 100% slagen! 

Na de scooter theoriecursus ga je zelf door naar het CBR om het theorie-examen positief af te sluiten. Mocht het onverhoopt niet lukken bij het theorie-examen dan mag je de volgende cursus voor €59 volgen. Om de tweede keer zonder twijfel te mogen slagen gaat de theorie docent individueel gaan bekijken wat het exact probleem was die de leerling van het CBR Theorie-examen liet zakken. Al de mogelijke vragen en de verkeerssituaties van kennis en inzicht worden keer op keer bestudeert om je 100% van je Theorie-examen te laten slagen. 

Theorie Centraal Amsterdam heeft niet alleen de voordeligste theoriecursus van Nederland, bij ons weet je zeker dat je zult slagen voor het theorie examen! Let op; onze theorie cursussen zijn altijd snel vol, boek daarom op tijd zodat jouw gewenste datum en locatie beschikbaar zijn. 

 

100% Slagingsgarantie!

Wij weten zeker dat onze scooter theoriecursus in Amsterdam jou gaat helpen om je theorie te halen. Daarom durven wij jou 100% slagingsgarantie te geven. De lesmethode die Theorie Centraal Amsterdam biedt zorgt ervoor dat wij met zekerheid kunnen zeggen dat iedereen slaagt voor het theorie examen. Heb je dyslexie, ADHD of faalangst? Onze professionele docenten hebben dankzij hun onderwijsachtergrond de juiste tools in huis om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Theorie Centraal Amsterdam vind het belangrijk dat elke cursist het examen met een goed en zelfverzekerd gevoel aflegt.

Waar wordt de Scooter theoriecursus gegeven?

De Theorie Centraal  theoriecursussen worden momenteel in Amsterdam gegeven. Onze cursuslocatie is goed te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Alles is inbegrepen bij onze cursus.

Bromfiets Theoriecursus zonder examen? 

De eerste vraag die je waarschijnlijk hebt is waarom zou ik een bromfiets theoriecursus zonder examen volgen? Bij ons kan je zelf je theorie-examen reserveren (scheelt centjes) en dan kan je op vaste dagen oefenen bij ons op locatie. We hebben door middel van onze lesmethode een formule dat iedereen kan slagen voor het bromfiets theorie-examen. Slagen dat kan je toch ook bij andere theoriescholen die een 1 daagse cursus aanbieden? We zullen dat zeker niet ontkennen. Alleen is dat wat je wilt? Tijdens de praktijklessen doe jij jezelf dan veel te kort. Bij Theorie Centraal staan onze leerlingen en de stof die we behandelen centraal. Wat we behandelen in vergelijking met de meeste theoriescholen is het boek met daarin aanpassingen voor leerlingen die bijvoorbeeld dyslexie hebben of faalangst.

Examen reserveren via de rijschool of direct via de CBR?

Wij adviseren om je theorie-examen zelf te reserveren. Dat scheelt je namelijk een hoop centjes. Bij een rijschool of theorieschool reserveren kost extra geld. Het is nu met nieuwe CBR systeem ook niet zeker of je rijschool examen plek voor je kan vinden.

Door het zelf via CBR te reserveren, kan je het theorie-examen  en de theoriecursus op dezelfde dag of later laten afstemmen. Zo ben je zeer flexibel met je eigen agenda. Tot je examen krijg je nog op persoonlijke aanvraag extra proef theorie vragen toegestuurd waardoor je kennis zeker voor lange termijn blijft vastplakken in je geheugen. Zo ben je relax, ontspannen en zelf toevertrouwd met je kennis en resultaat. Deze succesvolle methode is gewoon ervaren met duizenden geslaagde leerlingen!

Wil je theorie-examen doen? Dan vraag je dit aan bij het CBR. Je logt in met je persoonlijke DigiD.

Geen DigiD?

Vraag je DigiD aan op digid.nl. Kun je geen DigiD aanvragen? Gebruik dan het aanvraagformulier Theorie-examen.

 

 

Hier kan je het scooter theorie-examen via CBR veiliger en goedkoper reserveren:

Scooter theorie cursussen door heel Nederland

Check hier onze cursusdata

Meld je direct aan

  • Scooter Theoriecursus Amsterdam
    Plaatsen: 15
    Aanmelden
Theoriecentraal.nl

Geslaagd bij Theorie Centraal!