Scooter Theoriecursus Maastricht

Je bent tenminste 15,5 en je wilt graag je bromfiets rijbewijs halen. Heerlijk in de buitenlucht en snel van A naar B! Voordat je aan je bromfiets rijlessen mag beginnen, moet je wel eerst je bromfiets theorie halen…

Dan is eindelijk het moment aangebroken dat wij bij Theorie Centraal Maastricht jou kunnen gaan begeleiden hier naartoe ;).

Hoe gaat het CBR bromfiets theorie examen?

Het theorie-examen duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en bestaat uit 50 vragen. Tijdens het bromfiets theorie-examen krijg je verschillende soorten vragen: ja/nee vragen, meerkeuzevragen en open vragen. Als je bent geslaagd is je theoriebewijs Am 18 maanden geldig. Je bent voor het bromfiets theorie-examen geslaagd wanneer 44 vragen of meer goed hebt beantwoord. Dit betekent dus dat je maar 6 vragen fout mag hebben! Het is voor veel mensen dan ook niet makkelijk om in één keer te slagen voor het bromfiets theorie examen. Een theoriecursus gaat je dus zeker helpen om jouw bromfiets theorie in één keer te halen. Wij adviseren om je theorie-examen zelf te reserveren. Dat scheelt je namelijk een hoop centjes. Bij een rijschool of theorieschool reserveren kost extra geld.

HIER KAN JE HET BROMFIETS THEORIE-EXAMEN RESERVEREN: www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/bromfiets/theorie-examen-bromfiets.htm

Wat als ik al een rijbewijs B heb?

Wanneer je eerder al je auto- of motorrijbewijs hebt gehaald, krijg je automatisch ook je bromfietsrijbewijs bijgeschreven. Je mag dus direct op een scooter of brommer rijden.

Scooter/ Bromfiets theorie in 1 dag halen?

Ben je bang dat het theorie-examen moeilijk is? Of heb je gewoon geen zin om te leren? Dan gaan wij je helpen! Bij Theorie Centraal Maastricht geloven we niet zo in boeken. Wel in kennis overdragen aan mensen op een unieke manier waardoor jij niet alleen slaagt voor het examen maar de stof ook langer zal onthouden. We laten je dus niet de exacte vragen uit je hoofd leren, maar geven je een dag lang persoonlijk les met de stof die ook gericht is op het scooter/bromfiets theorie-examen. Zo brengen we dus echte kennis over zonder in de saaie boeken te duiken. Jij gaat slagen voor je scooter theorie in Maastricht. Gegarandeerd!

Hoe verloopt de cursus?

Bij de bromfiets theorie in 1 dag starten we meestal in de ochtend en dan krijg je les van een ervaren theorie docent. Nadat alle stof behandeld is en je alles weet gaan we meteen door naar het CBR. We motiveren onze cursisten om goed voorbereid naar het examen te gaan. Dat kan al met de theorie in 1 dag cursus, maar als je moeilijk leert dan kan je ook 2 keer de cursus volgen.

Wat kost de Bromfiets/scooter theorie cursus in Maastricht?
Onze eendaagse Scooter theoriecursus kost tijdelijk geen 180 euro maar slechts 69 euro. We hebben niet alleen de voordeligste theoriecursus van Nederland, ook weet je bij ons zeker dat je slaagt voor het examen! Let wel op, onze theorie cursussen zijn altijd snel vol. Boek daarom op tijd!

100% Slagingsgarantie!

Wij weten zeker dat onze theoriecursus jou gaat helpen om je theorie te halen. Daarom durven wij jou 100% slagingsgarantie te geven. Lees hier meer over de Theorie Centraal Maastricht Slagingsgarantie!

Waar wordt de Scooter/Bromfiets theorie cursus gegeven?

De Theorie Centraal bromfiets theorie cursussen worden gegeven in Leeuwarden, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Rijswijk , Rotterdam, Maastricht. Onze cursuslocaties zitten dichtbij de CBR examencentra en zijn goed te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Alles is inbegrepen bij onze cursus (drankjes, snacks , officiele proefexamens !).

Scooter theorie cursussen door heel Nederland

Theoriecentraal.nl

Geslaagd bij Theorie Centraal!